Muista äänestää

Tänään oli ensimmäisen vaalikampanjani viimeinen päivä. Tänään oli myös ensimmäinen kertani vaalikojulla – kiitos kaikille teille, jotka pysähdyitte rupattelemaan, vaikka monet teistä olittekin jo ehtineet äänestää. Suunnittelin olevani paikalla kaksi tuntia, mutta se venähti puolihuomaamatta melkein neljäksi.

Äänestäminen ylläpitää demokratiaamme. Samoin kaikki vaalityö, jota eri puolueet tekevät. Vaikka vaalityö vaikuttaisi tuputtamiselta, kansaa kuunnellaan. Tämä vaikuttaa yhteisten asioiden hoitamiseen. On myös yhteiskuntia, jossa näin ei ole – pidetään demokratiastamme kiinni! Anna äänesi sopivimmalle ehdokkaalle, puolueesta riippumatta.

Seuraavassa tärkein vaalilupaukseni.

Oletpa jo äänestänyt tai äänestät huomenna, äänestätpä Kokoomusta tai jotain muuta puoluetta, äänestätpä tai äänestitpä minua tai jotakuta toista: Jos minut valitaan, saat ottaa minuun yhteyttä vaalien välilläkin.

Lupaan kuunnella.